Tuinhoutgroep.nl - Uw totaalaanbieder voor elk tuinproject!

Klantenservice

Klantenservice - Tuinhoutgroep.nl

Welkom bij de klantenservice van Tuinhoutgroep.nl! Wij streven ernaar om jouw ervaring met ons zo soepel en bevredigend mogelijk te maken. Heb je vragen, opmerkingen of feedback? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om contact met ons op te nemen:

Contactgegevens:

Telefoonnummer: Voor directe ondersteuning zijn we telefonisch bereikbaar op 0592-201317.

E-mail: Stuur ons een e-mail op info@tuinhoutgroep.nl en we zullen zo snel mogelijk reageren op al je vragen of opmerkingen.

Veelgestelde vragen (FAQ):

Misschien vind je al antwoorden op je vragen in onze Algemene voorwaarden. Bekijk onze Algemene voorwaarden voor antwoorden op vragen over bestellingen, betalingen, levering en meer.

Klachten of problemen:

Indien je een klacht hebt of problemen ondervindt met een bestelling, staan wij klaar om te helpen. Neem contact op via telefoon of e-mail en we zullen ons uiterste best doen om het probleem snel en naar tevredenheid op te lossen.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

Zaterdag 08:00 - 16:00 uur

Zondag: Gesloten

Sociale media:

Volg ons op onze sociale mediakanalen voor updates, aanbiedingen en tips

Onze missie:

Bij Tuinhoutgroep.nl streven we ernaar om hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden aan al onze klanten. We willen dat jouw ervaring met ons voldoening geeft en je helpt bij het realiseren van jouw projecten.

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je ergens hulp bij nodig hebt. We staan voor je klaar.

Let op: Voor specifieke vragen over producten, bestellingen of andere details, neem rechtstreeks contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens.